קציצות עדשים של יונת
קציצות עדשים של יונת
רכיבים:
1 כוס עדשים כתומות לאחר השרייה של לילה
קישוא
גזר
250 גרם דלעת
בטטה
2 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
כורכום
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
ניתן לטחון הכל יחד, להניח במסננת מספר דקות להוצאת הנוזלים המיותרים וליצור קציצות או -
בפומפייה: קישוא, גזר, דלעת, בטטה ואז נוסיף את שאר הרכיבים, נסחט את התערובת מנוזלים מיותרים ובאמצעות 2 כפות נניח קציצות על גבי נייר אפייה.
נאפה בתנור ב 190° עד שהקציצות משחימות.
כיצד נתייחס?
הכמות הנ"ל מכילה 14 מנות חלבון, ליונת יצאו 29 קציצות - כל 2 יחידות כמנת חלבון.
